NL FR

Telefonisch

U kunt een afspraak maken via internet (cfr. aparte link) of telefonisch op tel. 02/306.95.76.
Vragen kunnen eveneens via E-mail gesteld worden (eb.eriamelrd@kjitkarp ), ik probeer u binnen de 24 u. te antwoorden.

Voor dringende problemen, die een consultatie de dag zelf vereisen, blijft het noodzakelijk de dokter telefonisch te contacteren !

Raadpleging

Gelieve steeds uw SIS-kaart, uw electronische identiteitskaart en twee RECENTE en CORRECTE vignetjes/klevertjes van uw mutualiteit mee te brengen en klaar te houden in de wachtkamer.  Dit is noodzakelijk voor een correcte registratie van uw gegevens, voor het meegeven van geneesmiddel-voorschriften (tegenwoordig verplicht electronisch !) alsook voor het labo, indien de dokter een wisser of biopsie zou nemen.  
Doorgaans werkt de dokter via derde betalers regeling, wat inhoudt dat een groot deel van het bedrag van de technische onderzoekingen rechtstreeks met de mutualiteit wordt geregeld en dat u naast het bedrag van de consultatie enkel het remgeld moet voorschieten.  Het niet meebrengen van recente en correcte vignetjes van uw mutualiteit impliceert dat de dokter u het globale bedrag moet aanrekenen en de derde betalersregeling niet kan toepassen. 


De praktijk bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, er zijn geen trappen en de praktijk is vlot toegankelijk voor rolstoelpatienten.


U gebruikt de dag van de neustesten (rhinomanometrie, akoestische rhinometrie) best geen neusspray voordat de onderzoeken plaats vinden. Het is wel best dat u de neus goed snuit voor de test.

Voor neusbloedingen: meld of u bloedverdunnende medicatie neemt, wanneer u de afspraak vastlegt.


Voor meer info: klik op volgende link.