NL FR

Breng evt. een lijstje mee van alle medicamenten die u neemt of tot nog toe genomen heeft, en meldt evt. allergie├źn of intoleranties.  Breng evt. resultaten van vroegere onderzoekingen (consultaties elders, bloedanalyses) of medische beeldvorming eveneens mee.  Geef de naam van uw huisdokter door, dan houden wij hem op de hoogte !


Tracht op tijd aanwezig te zijn, om te verhinderen dat de pati├źnten na u nodeloos moeten wachten.
Een afspraak verzetten of afbellen is mogelijk tot 24 u. voor deze afspraak via deze website.  Voor dringende problemen, die een consultatie de dag zelf vereisen, blijft het noodzakelijk de dokter telefonisch te contacteren !
Bij het niet nakomen van afspraken zonder geldige reden zal de dokter u de toegang ontzeggen tot het maken van afspraken via internet en kan een nalatigheidsvergoeding aangerekend worden


Indien u met meerdere familieleden een afspraak wenst te maken, meldt u dit vooraf telefonisch of via deze website aan de dokter, ook igv dringendheid.
Maak de afspraken in het agendasysteem op naam van degene(n) die moet gezien worden, om verwarring in de dossiervoorbereiding en tijdens het afroepen te vermijden.


In principe worden er geen voorschriften of attesten gemaakt na telefonisch contact.  Tijdens de consultatie worden er voldoende voorschriften afgeleverd, tot het moment dat er terug een medisch onderzoek nodig is en de behandeling al dan niet bijgestuurd moet worden.


Voor meer info over het verloop bij logopedische voorschriften kunt u hier klikken.